Join Free
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    Images missing in ProsperInsert

    Just noticed that the images aren't loading for ProsperInserts. It's happening on multiple sites, images have a "Loading" notice and swirling dots. Store images are loading ok.

  2. #2
    Yeah, seen this too. The product page images are not loading.

  3. #3
    Yes same is happening throughout our site and apps....

    www.flat-lay.com

  4. #4
    Any answer from the Prosperent team?

  5. #5
    Just noticed that the images aren't loading for ProsperInserts. It's happening on multiple sites, images have a "Loading" notice and swirling dots. Store images are loading ok.
    Do you have a specific example?

    There can be a variety of reasons the images don't load properly, but it is likely that these product images are seldom accessed so they aren't cached for quick loading.

  6. #6
    So on Flat Lay I see you are using 500x500 images, we only provide 250x250 now, they should be rerouting as some are. But that should fix those.

    I don't see the issue in the WordPress plugin however. Do you have any URLs to provide for that. The plugin should be using the 250x250s.

  7. #7
    Thanks Brandon. I can see that it's looking for 500 px images. How do I set it to 250x? Deleting and reloading the suite didn't seem to help.

  8. #8
    The product images on the product page - are not loading: goo.gl/U50IEm

  9. #9
    This problem also happend to my web store.
    Finally, I fixed it with myself..

    In file "productPage.php", I replaced

    <?php echo $mainRecord[0]['image_url'];?>

    with

    <?php echo str_replace("500x500","250x250",$mainRecord[0]['image_url']);?>

    and it works well...

  10. #10
    Thanks maewlaay, but that didn't fix the ProsperInsert ads.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
coupons | coupons and deals